CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 18 dies (6805 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
18-09-2019-Berry Pomeroy Castle | 08-09-2019-Bickleigh | 08-09-2019-Està Passant | 31-07-2019-Exeter a partir de Novembre | 11-03-2018-Quedem? | 28-01-2018-Quedem? | 21-01-2018-Hola i Bon Any! | 10-11-2013-ANC - England | 16-10-2013-vot virtual | 19-09-2013-PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Berry Pomeroy Castle
2019-09-18 (1/10) - Pujat per Natàlia Prats - Comparteix

A la trobada de fa poc vam parlar de Totnes, un poble interessant curull d'artistes i amb molta vida cultural, amb els trens a vapor fent el recorregut de Totnes a Buckfastley (ho recomano, és un viatge preciós), on hi ha el santuari de papallones i llúdries. A la banda de Totnes hi ha la Rare Breeds Farm, que inclou uns magn+fics exemplars d'òlibes.

Però si agafem la carretera, una mica més enllà cap a l'est hi ha el petit poble de Berry Pomeroy, que comparteix nom amb el seu castell roïnós i tanmateix impressionant. La visita inclou auriculars per a sentir un guia en diversos idiomes explicant la història del castell i els seus mites... diuen que Berry Pomeroy és el castell amb més fantasmes de tota Anglaterra. Que no us ho creieu? El dia que el vaig visitar, una companya va fer una foto i li va sortir amb un peculiar raig de llum blava emergent de la torre on diuen que viu un dels fantasmes!

Amb aparicions o sense, paga la pena passar-s'hi.
Bickleigh
2019-09-08 (2/10) - Pujat per Natàlia Prats - Comparteix

Si agafeu la carretera cap a Tiverton, arribareu a un punt on hi ha un pont de pedra força estret.
Horrorós? No, meravellós! Sou a Bickleigh Bridge, i justament aquí hi ha unes quantes coses interessants:

-a un costat del pont hi ha Fishermans Cot, un pub amb un jardí maco i unes vistes al riu passant sota el pont que són una delícia. Si podeu anar-hi abans que comenci a fer fret (o després també), us ho recomano.

-a l'altra banda del pont hi ha Bickleigh Mill. Allà hi podeu admirar i comprar una extensa varietat d'objectes d'artesania de tot tipus, des d'arrecades fins a mobles passant per joguines i roba. I quan us canseu, pareu a la cafeteria que us faran un excel.lent cream tea. Paga la pena.

-al costat hi teniu el Devon Railway Centre, una atracció turística familiar amb trens miniatura, trens per pujar-s'hi i fer un volt, un poble en miniatura, cafeteria (tea rooms, of course) i zones d'exterior i interior on els nens poden fer el mico.

-una mica més enllà hi ha Bickleigh Castle, del segle XIV, ara un B&B, però em sembla que es pot visitar, no n'estic segura.
Està Passant
2019-09-08 (3/10) - Pujat per Natàlia Prats - Comparteix

Hola Tothom!
Com vaig comentar durant la primera trobada (que espero n'hi haurà més), vull compartir events a Exeter i arreu que podrien ser del vostre interès. Els aniré posant en aquest apartat, i animo a tothom a que hi participi afegint-ne els que se n'assabentin. També llocs interessants de la zona, encara que aquests millor a l'apartat de "turisme", que no tenen data.
Llàstima que no pugui pujar imatges, penjar pòsters seria molt més ràpid. Anyway, començo amb:

-Dissabte 21 Setembre, 11-15h a Belmont Park: Newtown Community Centre Grand Opening. Obert a tothom amb tastets de les activitats que s'hi fan i amb el Social Cafè oferint té (com no), cafè i pastís. Hi haurà una parada per fer manualitats, podreu escoltar (i si voleu, apuntar-vos) la Newtown Roots Band (qualsevol instrument benvingut) i el Community Choir, podreu provar a fer Quigong, ioga, pilates, demostracions de capoeira, dansa per a nens, la Bulgarian Society, una exhibició amb fotos sobre la història del barri i moltes coses més.
També podeu proposar activitats per a la comunitat o si voleu fins i tot llogar l'espai (ei, potser això és una mica ambiciós per a molts, però us asseguro que els preus son genials). Fixeu-vos que community no equival a neighbourhood; la Newtown Community Association és oberta a tothom que hi vulgui participar. També us animo a investigar el que passa a d'altres community centres. Els més interessants que jo sàpiga són St Sidwell's, St David's i Countess Wear. I el Phoenix, entre el museu i la biblioteca.
Exeter a partir de Novembre
2019-07-31 (4/10) - Pujat per Claudia - Comparteix

Bon dia!
Em dic Claudia, fa relativament poc temps que visc entre UK (ara Norwich) i Barcelona, i a partir de mig octubre/novembre canviare Norwichper Exeter! Haure de buscar pis/habitacio (no se com estan els preus per alla), aixi que qualsevol idea o suggeriment seran mes que benvinguts! Em quedare per uns dos anys (projecte de recerca a Uni Exeter), aixi que espero que algun dia poguem fer una trobada i coneixer-nos!
Fins aviat,
Claudia
Quedem?
2018-03-11 (5/10) - Pujat per Xenia Casas - Comparteix

Hola!
Visc a exeter des de fa 6 mesos i m'encantaria coneixer altres catalans per aquí!
Per quan un cafè, birres o o calçotada? :D
Quedem?
2018-01-28 (6/10) - Pujat per Natàlia Prats - Comparteix

Hola a tots. Encara que fa força temps que visc a Exeter, acabo de descobrir aquest racó de la web. I em consta que hi ha uns quants catalans pel voltant, i tanmateix només en conec a una. No sembla que hi hagi gaire moviment per la pàgina, però què us semblaria fer una trobada? Sense preses, quan ens vagi bé a tots, potser tan sols per dir hola, fer un cafè i intercanviar impressions...
Què en penseu?
Hola i Bon Any!
2018-01-21 (7/10) - Pujat per Natàlia Prats - Comparteix

Hola a tothom. Acabo de descobrir aquesta web. Porto 13 anys vivint a Exeter i, encara que hi ha una colònia important d'espanyols residint-hi, no conec més que una altra catalanoparlant (i d'això fa uns mesos). Imagineu-vos doncs, l'agradable sorpresa que em suposa la possibilitat de contactar amb altres catalans aquí mateix.
Si voleu xerrar, informació sobre aquest racó de mòn, o simplement dir hola, per aquí em teniu. Salut!
ANC - England
2013-11-10 (8/10) - Pujat per Marc Morera ( Milton Keynes ) - Comparteix

Bona nit,

em permeto fer-vos extensiu que s'està engegant l'ANC-England, la qual espero sincerament pugui ésser del vostre interès.

A tal efecte us adjunto l'enllaç a la pàgina de l'ANC-England al Facebook: https://www.facebook.com/ancengland?fref =ts

Per altra banda, sou convidats a contactar-nos mitjançant l'adreça electrònica: ancengland@gmail.com

Moltes mercès anticipadament,
Marc Morera

Si us plau, feu-ne màxima difusió.
vot virtual
2013-10-16 (9/10) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (10/10) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[276] http://EXETER.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.191.102.112 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis